Hvordan tilmelder jeg mig?
Først går du ind på "tilmelding"og logger dig på med dit cpr-nummer. Det er vigtigt du får indtastet dit mobil-nummer, så vi kan sende beskeder om dit hold eller specielle ture/rejser.
Når du har fundet det eller de hold, du synes er spændende, kan du tilmelde dig med det samme ved at klikke på "tilmeld".

Hvornår kan jeg se alle ungdomsskolens nye hold på hjemmesiden?
Alle ungdomsskolens hold kan ses i holdoversigten.
 
Hvem kan gå i ungdomsskolen?
Det kan alle unge fra 7. årgang og til med det 18. år, som bor i Vejen Kommune.

Hvad koster det at gå i ungdomsskolen?
Det er gratis. Dog skal du betale for at følge særlige hold som for eksempel knallertundervisning ? og hvis der er store materialeudgifter på det hold, du vælger.
 
Hvornår begynder holdene?
Langt de fleste hold starter i ugen, der begynder mandag den 28. september. Inden holdet starter, modtager du et brev eller sms der bekræfter din tilmelding. Her står der præcist, hvor og hvornår undervisningen finder sted.
 
Hvilke hold kan jeg tilmelde mig ? og må jeg gå på flere hold?
Du kan sagtens tilmelde dig hold, som ikke ligger i dit lokalområde. Der er heller ingen begrænsninger på, hvor mange hold du kan vælge at gå til. Men det er vigtigt, at du har tid til det hele. Vi forventer, at du møder op hver gang og til tiden.

Transport
Buskort til folkeskolen gælder også til ungdomsskoler og klubberne. Får du behov for yderligere klippekort, skal du bare henvende dig til din lærer.

Her et link til SYDTRAFIK'skøreplaner for Vejen Kommune