Igen i det kommende skoleår arbejder Brørupskolen, Bække skole, Højmarkskolen og Vejen kommunale Ungdomsskole sammen om valgfag.

Vi tilstræber, at alle elever får det valgfag, som de allerhelst vil have, men vi ved også, at hvis det skal lykkes at give ca. 530 elever deres første ønske, skal vi være usandsynligt heldige, - og derfor er det vigtigt, at eleverne kigger grundigt på oplysningerne om det enkelte fag og sørger for at vælge 3 forskellige fag. Scroll ned og klik på de forskellige fag for flere oplysninger.

Det er også vigtigt at påpege, at hvis man vælger (og sættes på) samme fag, som i år, vil der med stor sandsynlighed være en del gentagelser i pensum.

Vi har i kataloget, der bliver udleveret i slutningen af april skrevet, at datoer lægges på hjemmesiden, så eleverne også kan sikre sig, at de kan deltage de planlagte tidspunkter udenfor valgfagsblokken, tirsdage kl. 13.00-14.45, men i nogle af fagene kan vi sikre en god, faglig undervisning, hvis vi laver to hold med samme underviser, som så i stedet for to lektioner underviser fire lektioner, og kun underviser det enkelte hold hver anden uge, det vil eleverne få besked om inden sommerferien.

I andre fag, hvor man gerne vil til en fodbold- eller håndboldkamp, en koncert, et teaterstykke, en udstilling er programmet for den kommende sæson ikke klar endnu, så på disse hold vil der blive lavet aftaler så hurtigt som muligt, og selvfølgelig med besked til hjemmet, når noget ekstra er planlagt.

Vi lægger oplysningerne på hjemmesiden efterhånden, som aftalerne kommer i hus.

Og husk så lige:

-          Eleverne skal vælge tre forskellige fag senest onsdag den 9. maj kl. 13.59

-          Vi vil i det kommende skoleår begrænse elevers skifte mellem valgfag til et absolut minimum, så kig derfor grundigt på det enkelte fag.

Hvis der er spørgsmål om noget vedr. valgfagene, så kontakt undertegnede.

Per Frisbjerg

Afdelingsleder i Ungdomsskolen

pefr@(if you can see this please update your browser)vejen.dk

På intra:

Brørupskolen: XPF