79965690 // ung@vejen.dk

Camp Wauw 2024

Camps

CampWAUW er tre oplevelsesrige og uforglemmelige dage for dig og dine venner på Midtjysk Efterskole. Campen er fyldt med lærerige workshops, fællesaktiviteter, underholdning og masser af hygge - og vi lover at du får en kæmpe WAUW-oplevelse. (Pssst Camp Wauw er en opdateret udgave af Beauty Campen)

Medarbejder
Liv R. Hansen
Line L. Staal
Afviklet mandag 12. feb. kl. 18:00 - onsdag 14. feb. kl. 16:30
Midtjyskefterskoler
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 18 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Holdet er fyldt.

CampWAUW er tre oplevelsesrige og uforglemmelige dage for dig og dine
venner på Midtjysk Efterskole. Campen er fyldt med lærerige workshops,
fællesaktiviteter, underholdning og masser af hygge - og vi lover at du får en
kæmpe WAUW-oplevelse.

Fællesskab Sammenhold Empowerment

Vi har stor fokus på campWAUW’s tre kerneværdier - fællesskab, sammenhold og empowerment! Du vil møde en masse skønne unge fra hele Danmark og opleve et stærkt sammenhold og fællesskab på tværs. Vi har nemlig fyldt programmet med underholdning og sjove indslag, som Musik Quiz, Silent Disco, negleworkshop, danseworkshop og meget mere. Samtidig er der mulighed for at hygge i Thana’s Café, rundt på efterskolen eller bare på værelset med vennerne. Camp Wauw er med til styrke dit empowerment gennem hele oplevelsen, og alle workshops og aktiviteter er faciliteret af dygtige undervisere.

Psst du kan læse meget mere på: Direkte link til mere info om Camp Wauw

(Vejen Ungdomsskole har plads på Camp 2 i uge 7, dvs. d.12/2-24 til 14/2-24)

Afrejse og hjemkomst:
Mandag d.12/2-24 kl.16.45: Afgang med bus fra Basen i Vejen (Askovvej 7, 6600 Vejen). (Ankomst til Midtjysk efterskole kl.18.00).

Onsdag d.14/2-24 ca. kl.16.30: Afgang med bus fra Midtjysk Efterskole til Basen i Vejen. (Ankomst i Vejen ca. kl.17.45)
!!!OBS: Forældre er meget velkomne til at hente deres unge på Midtjysk efterskole om onsdagen, da der er afslutningsshow kl.15.45-16.30!!!

Medarbejder

Liv R. Hansen

Line L. Staal

Andre hold i samme kategori